Om os

Over 15 års erfaring som gulvafsliber

Om os

Passion for gulvafslibning

Skal dit gulv stå knivskarpt, som var det sprit nyt? Så tag fat i din lokale gulvafsliber. Vi tager altid ud og kigger på dit gulv, hvorfra du får et skræddersyet tilbud. DS Gulvservice er en professionel gulvvirksomhed, der samler på glade og tilfredse kunder.

Som ung virksomhed er vi specialiserede inden for branchens nyeste og mest moderne løsninger. Ligeledes har vi, med over 15 års erfaring, styr på de traditionelle og solide metoder. Vores ydelser er optimerede til at give dig et flot og holdbart resultat til konkurrencedygtige priser.

Dion foran firmabil

Fokus på dine behov

Vi hjælper både erhverv og private med at opfriske de gulvbrædder, der med tiden er blevet ridsede og misfarvede. Hos DS Gulvservice kan vi prale af:

  • Tæt dialog
  • Grundig oprydning
  • Mødepligtige
  • Skræddersyet løsninger

Kontakt os

Har du lyst til at høre mere om DS Gulvservice og det, vi tilbyder? Tøv endeligt ikke med at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Fang os på telefon 60 48 08 50, e-mail Info@dsgulvservice.dk eller gør brug af vores kontaktformular. Så tager vi ud og besigtiger dit gulv.