Gulvbehandling

Få en flot og holdbar behandling af dine gulve.

Gulvbehandling

Mange muligheder for gulvbehandling

Et nybehandlet gulv er med til at løfte hele boligens æstetik. Gulvets udseende vil ligeledes afhænge af hvilken type efterbehandling, du vælger at få udført. Hos DS Gulvservice står vi til rådighed med en lang række forskellige materialer og udstyr. Så kan du få netop den behandling, du drømmer om.

Ludbehandling
Lud er ideelt til dig, der gerne vil undgå et gulv, der bliver gult og mørkt pga. sollyset. Traditionel ludbehandling udføres primært på gulve af nåletræ.

Sæbebehandling
Med en sæbebehandling gør du dit gulv mere modstandsdygtigt over for slag, trykmærker og lign. Det kan bruges på de fleste gulvtyper.

Oliebehandling
En oliebehandling er en af de mest naturlige former for overfladebeskyttelse på markedet. Det fremhæver træets struktur og er samtidig godt til at fjerne ridser.

Lakbehandling
Lak er med til at give gulvet en slidstærk overflade, der nemt kan gøres rent. Afhængigt af den specifikke efterbehandling vil gulvet ende ud med en blank eller mat overflade.

Fælles for alle vores løsninger er den høje kvalitet samt grundige rådgivning både før og efter behandlingen. Du er således i trygge hænder hos os, når dit gulv skal behandles. Vil du høre mere om det, vi kan tilbyde? Kontakt os endelig og få en professionel gulvbehandling i forbindelse med gulvafslibning.

Få et tilbud på gulvbehandling

Inden vi påbegynder samarbejdet tager vi et grundigt kig på dit gulv. Herudfra vurderer vi, hvilken løsning der vil give det bedst mulige resultat.

Kontakt os med en kort beskrivelse af din opgave. Så vender vi tilbage med et helt uforpligtende tilbud. Ring på telefon 60 48 08 50, send en mail til Info@dsgulvservice.dk eller brug vores kontaktformular her på siden.

Unik løsning til netop dig

Enhver gulvbehandling bliver udført med udgangspunkt i dine behov og prioriteter. Hertil kommer vi med vores kvalificerede bud på den rette løsning. Skal du have nyt gulv i det private hjem, vil det naturligvis blive udsat for mindre slid end andre steder, hvor tung trafik og slid er sædvane.

Vi kender selv til vigtigheden af god service, hvorfor vi også lægger stor vægt på at give dig ekspertise og rådgivning af topkvalitet. Med tårnhøje standarder gør vi altid en ekstra indsats, for at gøre dig tilfreds fra start til slut i processen. Enhver løsning vil ligeledes holde mange år frem i tiden. Så slipper du for yderligere bekymringer.