Gulvafslibning i Køge

Dygtige håndværkere til afslibning af dine gulve

Gulvafslibning i Køge

Opnå følelsen af nye gulve med en afslibning

Opnå følelsen af helt nye gulve, med en grundig og bemærkelsesværdig gulvafslibning. DS Gulvservice er specialiseret i afslibning af gamle og slidte gulve. Vi står for gulvafslibning i Køge og omegn.Vi sørger for at dine gulve får et helt nyt liv, og følelse så gode som nye. Du vil opleve en helt ny glæde ved at gå på dine gulve, efter en god omgang gulvafslibning.

gulvafslibning i køge

Ud over gulvafslibning i Køge, tilbyder vi også gulvafslibning i:

Vi har meget fokus på god dialog og et godt samarbejde. Vi ønsker nemlig et langvarigt samarbejde med dig. Vi sørger for at holde dig opdateret under hele processen, så du kan føle dig tryg i vores hænder. Vi har mange års erfaring i gulvbranchen, og har en stor faglig viden indenfor emnet. Derfor tilbyder vi både rådgivning og vejledning i forhold til dit gulv og dets behov.

Vi overholder altid aftaler og tidsfrister

Vi har et ønske om at være din lokale gulvmand, og derfor gør vi alt for at yde den bedste gulvafslibning i Køge. Vi dygtiggøre os selv hver dag, gennem opdateret viden indenfor branchen.Vi sørger for at kende de nyeste teknologier og teknikker, så vi kan yde den bedste service for dig.

Vi sætter en ære i vores arbejde. Derfor kan du altid forvente et tilfredsstillende resultat når vi sliber dine gulve. Vi går også meget op i vores kundeservice, så vi sørger altid for at overholde tidsfrister og aftaler, så du kan stole på os.

Har du brug for gulvafslibning i Køge? Kontakt os i dag

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til din gulvafslibning i Køge. Du kan ringe til os direkte på telefonnummeret 60 48 08 50 eller sende en e-mail til Info@dsgulvservice.dk.

Hvis du foretrækker det, kan du også udfylde vores kontaktformular på denne side, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at gøre dine gulve smukke og funktionelle igen!