Gulvafslibning

Giv dit gulv nyt liv med en grundig gulvafslibning.

DS Gulvservice

15 års erfaring med gulvafslibning

Alle vores løsninger er udført med en drøm om at innovere branchen. Med mere end 15 år i branchen har vi prøvet kræfter med en lang række unikke opgaver. Hos os er kunden altid i fokus, hvorfor dine behov også er topprioritet.

Der er mange gevinster ved at få sit gulv slebet. Hvis gulvet er medtaget af tidens løb, er gulvafslibning en god måde at få ryddet op i de ridser og misfarvninger. Med professionelle gulvslibere er du sikker på, at få et nyt og velslebet gulv, der holder mange år fremad.

Skræddersyede løsninger

Alle kunder får en løsning baseret på netop deres gulv. Med udgangspunkt i dit unikke gulv udarbejder vi et uforpligtende og skræddersyet tilbud. Som din lokale gulvsliber i alt fra Storkøbenhavn til Nordsjælland kan vi hurtigt rykke ud til dig med vores udstyr. Inden vi påbegynder projektet, tager vi en tæt dialog med dig omkring dine ønsker og behov.

Omfanget af din gulvafslibning afhænger i stor grad af gulvtype, slitage og den eksisterende gulvbehandling. Vi tager som udgangspunkt mere af på bløde gulve end på hårde gulve. Der slibes ca. 1-2 mm af på bræddegulve.

Få også en behandling af gulvet

Efter du har fået slebet gulvet, er det vigtigt at det bliver behandlet grundigt. Ellers bliver dit gulv hurtigt præget af slid, væsker og andet snavs der meget nemmere kan sætte sig fast i det ubehandlede trægulv. Derfor tilbyder vi også at give dig en grundig gulvbehandling, så du trygt kan benytte dit nye og flotte gulv.

Kontakt os

Med stor viden indenfor faget har vi opbygget en dybdegående forståelse for markedets bedste materialer og værktøjer. Du er således i trygge hænder hos DS Gulvservice. Vi tilbyder udelukkende rådgivning og ekspertise i øjenhøjde.

Lyder en gulvafslibning som noget for dig? Tag en snak med os om dit projekt, så kommer vi ud og besigtiger opgaven. Kontakt os på telefon 60 48 08 50, skriv en e-mail til Info@dsgulvservice.dk eller brug vores kontaktformular her på siden.